Bouwmaterialennieuws uit Rotterdam

Van Wijngaarden + Co houdt u op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste bouwmaterialen-nieuws, maar ook van recent nieuws over onze bouwmaterialengroothandel in Rotterdam.

11-11-2019

PRIJS AANPASSINGEN VAN ONZE LEVERANCIERS:

Leverancier Ingangsdatum Verhoging
Armstrong mineraal plafonds N.N.B.  
Armstrong metaal N.N.B.  
Heradesign N.N.B.  
Heraklith HWC 01-01-2020 2 %
OWA N.N.B.  
Rockfon Platen 01-01-2020 ca 4 %

 

 

Orders Rockfon die worden ingediend voor dinsdag 31 december 2019 en uiterlijk geleverd kunnen worden op vrijdag 14 februari 2020, zullen tegen de conditie's van 2019 worden afgehandeld.

 

Rockfon Profielen N.N.B.  
API Profielen N.N.B.  
Ecophon platen 01-01-2020 ca 3 %
Ecophon Connect + profielen 01-01-2020 ca 2 %
Eurocoustic N.N.B.  
Isolco N.N.B.  
Gyproc 01-01-2020 ca 4 %
Knauf gipsplaten 01-01-2020 ca 4 %
Knauf glaswol 01-01-2020 ca 3 %
Siniat 01-01-2020 6 %
Metal-stud N.N.B.  
Nevima .01-01-2020 ca 3 %
Fermacell N.N.B.  
Nofisol schotten N.N.B  
Rockwool 01-03-2020 ca 3,5 - 4 %
Ceves Vergeer N.N.B.  
S.V.K. golfplaten N.N.B.  

30-03-2016 - OWA introduceert Green Circle

PERSBERICHT
OWA introduceert Green Circle
OWA komt met een nieuw duurzaam serviceconcept voor u als afbouwer: Green Circle. Met Green Circle kunt u uw oude plafondpanelen op laten halen door OWA zodat ze worden hergebruikt voor nieuwe plafondpanelen. Dit recyclingprogramma is niet alleen goed voor het milieu, maar heeft ook voordelen voor uw bedrijf.

Met behulp van OWA Green Circle wordt het mogelijk om milieubewuste diensten aan te bieden, die uw opdrachtgevers geld besparen. Oude OWA plafondpanelen geproduceerd na 1 oktober 1997 kunnen namelijk tegen een kleine vergoeding opgehaald worden. Recyclen wordt daarmee goedkoper dan afvoeren naar de stort. Bijkomend voordeel is dat uw opdrachtgever een OWA recyclingcertificaat ontvangt, dat bijdraagt aan een groen imago van het gebouw. Zie hieronder de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje:

  • Biedt opdrachtgevers een milieuvriendelijk én goedkoper alternatief voor het verwijderen van oude plafondpanelen
  • OWA ondersteunt u in het verkopen van OWA Green Circle
  • Het ophalen van de panelen wordt volledig door OWA geregeld

De oude plafondpanelen die OWA ophaalt worden naar de fabriek gebracht en daar volledig hergebruikt in het productieproces voor nieuwe panelen. Zo bouwt u samen met OWA aan een duurzame toekomst. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe u van Green Circle gebruik kunt maken: Klik hier voor de video
 

Wilt u meer weten? Ga dan naar www.owagreencircle.nl of neem contact op met Van Wijngaarden + Co B.V.

01-06-2015 - Nieuw in ons assortiment : Multi Protect Board

Multi Protect Board is een constructieplaat voor multifunctionele bouwtoepassingen. Het kan voor muren, wanden, plafonds en vloeren worden gebruikt en zowel voor binnen- als buitentoepassingen. Daardoor is Multi Protect Board de meest veelzijdige bouwplaat. Multi Protect Board is een evolutie voor de wijze waarop wordt gebouwd. Het is de constructieplaat van de 21e eeuw.

Multi Protect Board wordt gemaakt van het natuurlijke mineraal Magnesium Oxide (Mgo) en water en wordt met speciale vezels versterkt. Bij de productie wordt slechts een beperkte hoeveelheid energie verbruikt omdat er geen hitte of hoge druk nodig is. Daardoor is Multi Protect Board de meest energie-efficiënte en milieuvriendelijke bouwplaat. Multi Protect Board is veilig om te bewerken en geeft geen schadelijke stoffen af aan zijn omgeving.

 

Voor meer informatie:

Contact met van Wijngaarden + Co

Contact